fbpx

Referencer

Hjemmeside

Dorthe Steiniche havde brug for en hjemmeside der kunne hamle op med konkurrenternes. Sammen fik vi afdækket Dorthe Steiniches behov. Resultatet blev en responsiv og overskuelig hjemmeside, med fokus på psykoterapiens værdier.
Besøg

Hjemmeside

Jannie Arvad kom til os med et ønske om en mere moderne hjemmeside. Den nye hjemmeside er bygget på tanker om ro og overblik.
Besøg

SEO-optimering og grafik

Smedegaard-HR havde brug for seo-optimering af sine tekster og udarbejdelse af grafik der skulle give kunden et let og overskueligt billede af virksomhedens processer. seo-optimeringen blev klaret gennem en dybdegående søgeordsanalyse, mens grafikken blev udarbejdet fra bunden.
Besøg

Hjemmeside

Klinik Hessel ønskede at gøre illustrationerne fra en grafisk designer til virkelighed. Hos Villmann fik vi lavet hjemmesiden så tæt på illustrationen som muligt, endda med et par små forbedringer.
Besøg

Hjemmeside, SEO og korrekturlæsning

I forbindelse med Infowops lancering, ønskede virksomheden et nyt hjemmeside-design, og nye seo-optimerede tekster der satte fuldt fokus på Infowops produkt "samtaledugen". Målrettede teskter og knapper, informerer hurtigt kunden om produktets funktion og leder dem videre mod et køb.
besøg

Hjemmeside

Byens Massør ønskede en ny responsiv hjemmeside, der skulle give klinikken et nyt og moderne look, uden at virksomhedens gamle funktioner og billeder blev glemt.
Besøg

Vores referencer ovenfor viser et udsnit af hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Har du specielle ønsker eller behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig hellere end gerne med at få dine ønsker gjort til virkelighed. Kontakt os gennem formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt, så din nye hjemmeside kan komme op at køre!

Kontakt os

“Vi er klar til at lave din nye hjemmeside.”
– Mathias Gulmann, Max Villefrance

Villmann, referencer, kontakt

Om os

Adresse
Park Allé 11, 1,6
8000 Aarhus C
CVR: 39265397

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08.30 – 16.00