fbpx
Villmann, Om os, kontakt, referencer

Om os

Villmann er dit personlige web-bureau.
Vi vil sørge for, at både du og din virksomhed føler sig godt til rette på internettet – Igennem tæt dialog omsætter vi dine behov og idéer til en professionel hjemmeside, du kan være stolt af. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at være til stede online, så du kan koncentrere dig om det DU er god til. 

Som kunde hos os, bliver du mødt lige der hvor du befinder dig i dit online-projekt. Vi kan hjælpe dig, uanset om du har en eksisterende hjemmeside eller ønsker en ny. Du behøver ikke vide noget om teknikken bag. Vi skal nok forklare det hele med menneskeord, så du får en forståelse for hvorfor, hvordan og hvornår.

Vores filosofi er, at det ikke skal være dyrt at have en præsentabel hjemmeside. Derudover skal den ikke være spækket med ligegyldige funktioner, der gør mere skade end gavn. Vi tilpasser din hjemmeside efter dine behov og finder den optimale løsning til dig. Lyder det interessant? Eller vil du vide mere om os Så kan du læse meget mere om både processen og vores priser her på siden. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller sende os en mail igennem vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

om os

Max Villefrance

Design, grafik & CMS.

om os

Mathias Gulmann

Kundekontakt, korrekturlæsning & SEO

Personerne bag Villmann

Villmann er stiftet af Mathias Gulmann og Max Villefrance. 
En langvarig interesse i alt digitalt og en generel holding om at web-design branchens uigennemsigtigehed og høje priser forvirrer mere end de gavner, blev startskuddet for stiftelsen af Villmann.

Max Villefrance
Læser en professionsbachelor i digital konceptudvikling
Arbejder med marketing hos Røde Kors Aarhus. Har erfaring med grafisk design, billedredigering, brand/produkttekster og hjemmesideopsætning. 

Mathias Gulmann
Læser en professionsbachelor i E-handel. Freelance tekstforfatter med erfaring inden for brand/produkttekster, blogindlæg, SEO mm.